17 kesäkuuta 2015

KESÄLOMA ALKAA...

Elikkäs edellisestä postauksesta taitaa olla kolmisen viikkoa menny? Ei tässä muuta oo kerenny tekemään kuin töitä. Asiakkaiden hiusten kesäkuntoon laitto alkaa mun osalta olla ohi, nimittäin huomenna olis viimeinen työpäivä ennen neljän viikon kesälomaa. :D Meille on töihin tullu suurta mielenkiintoa herättänyt Olaplex käyttöön, mitä ollaan siellä innokkaasti kokeiltu kaikkiin mahdollisiin päihin. Tähän asti kaikki on ollut tyytyväisiä asiakkaita joille ollaan Olaplex:ä käytetty. Omaan päähän sitä olis tarkoitus kokeilla sitten kun palaan loman jälkeen töihin takaisin. Tässä ennen/jälkeen kuva yhden asiakkaan hiuksista missä on käytetty Olaplex:ä samalla kun laitettiin vähän vaaleita raitoja.

Sitten toiseen asiaan. Sovin tänään au pair haastattelun ajankohdan..(hihii..:D) Elikkäs ensi viikon tiistaina pitäisin Helsinkiin matkustaa aamulla bussilla, Tapaaminen on sovittu Helsingin yliopiston lähettyville kahvilaan kello 11. En oo tainnut mainita että Cultural Care:n kautta olisi tarkoitus au pairiksi lähteä tonne amerikan suuntaan. Ja lähtö hän olisi ensi kesänä kuhan noi merkonomiopinnot on saatu suoritettua. Hakemustakin oon saanu täytettyäki melkein 70%. Rikosrekisteri pitää tilata ja aika lääkärintarkastukseen saada sovittua.

Viikonloppuna olisi juhannus, joten ottakaahan rauhallisesti vesillä ja kokkojen kanssa. Meikäläinen viettää juhannuksen kotona. Huomenna käyn pikkuveljen synttäri kahveillä (Se on neljä jo..) muuten oon varmaan vaan kotona ja nautin loman alkamisesta (ja täytän hakemusta lisää).

Yritän kirjoitella lisää ens viikonlopulla. Näihin kuviin ja tunnelmiin.





Hyvää Juhannusta kaikille!!
-Johanna-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti